Hypno-healing er en investering i dit liv - det vigtigste du har.

Som hypnoterapeut og healer har jeg en række redskaber, der kan hjælpe og styrke dig.
En hypno-healing er en kombination af hypnoterapi og Den Ny Tids healing. En blid men kraftfuld behandling. Den består først af en samtale for at klargøre problemstillingen. Derefter selve hypnosen/terapien og afsluttes med healing.

· Hypnose har intet at gøre med magt og kontrol, selvom de fleste forstiller sig det.
· Du vil være ved 100 % bevidsthed under hypnosen. Du falder måske i søvn under healingen, hvilket er helt fint – jo mere du slapper af, jo større effekt.
· Du behøver ikke at tro på hypnose og healing, for at det virker - du må gerne være skeptisk.

Da hjernen er designet til at tænke i rammer, dvs. en start og en slutning, kan det for eksempel være frustrerende at filosofere over det uendelige. Derfor vil vi også gerne have en grund til vores problemstillinger for at kunne forstå vores følelser. Da underbevidstheden husker alt er det ofte muligt at finde frem til en årsag eller en grund. Hvis ikke det lykkedes kan det skyldes indirekte eller ubevidste hensyn, eller en forvirring mellem det rationelle og det underbevidste.

Personligheden kan åbnes op til den vi i virkeligheden er ved, at vi slipper begrænsende forestillinger om os selv og andre. Hypno-healingen kan bidrage til, at denne proces opnås så skånsomt som muligt, for at du kan komme i fuldstændig balance, både fysisk og psykisk.

Hypno-healing kan hjælpe dig på utallige områder blandt andet: 
Kroniske sygdomme, afhjælpe stress, give dig indre ro og glæde i livet, barnløshed, dæmpe det tankemylder der måske forstyrrer din nattesøvn, højt blodtryk, hovedpine/migræne, mavelidelser, kredsløbsproblemer, depressioner, eksem/allergi, tilgivelse, finde indre styrker og ressourcer, slippe destruktive adfærdsmønstre, udvikle større selvsikkerhed og selvværd, skabe større succes, slippe forbier, slippe afhængighed f.eks. cigaretter og alkohol, og meget mere. 

Jeg er NGH certificeret hypnotisør og hypnoterapeut. Jeg er uddannet hos Human Education Group