Tid til Sjælsro

Bornholm den 1.-4. oktober 2020


Gode råd er dyre når krop og sind er træt eller er ved at blive det. 

Tag ansvar og kom med på denne helbrededs rejse:

Dette 4 dages retreat er sammensat for grundlæggende at rykke ved dit helbred, genfinde dig selv, opleve indre ro og glæden til livet.
Du får redskaber til at udvikle dig yderligere, også når du er kommet hjem igen.


Du vil få et indblik i selvhypnose, og udover daglige meditationer, vandring i naturen, forløsende øvelser og fælleshealing (gruppehealing), har du mulighed for at tilkøbe yderligere individuel healing.


Du kan forvente, at stimulere dine sanser, en dybere selvforståelse, finde glæden, egenkærlighed og den dybe indre ro. Du kan forvente, at ”alt indeni falder på plads”, hvilket giver dig mere overskud i din hverdag, altså et positivt energiboost, hvor du vender tilbage til din indre kerne.


Det er ikke en ferie. Det forventes, at du har et stort ønske om at komme i balance, både fysisk, mentalt og emotionelt. Der tilbydes 4 dage, hvor du får masser af indsigter og redskaber til at ændre din livsstil.

Praktiske spørgsmål:

Hvor er det?

Det idylliske Sandvig på Nordbornholm er rammen for denne rejse - tæt på Allinge, hvor det kendte folkemøde holder til. Her skal vi bo på det charmerende Hotel Sandvig Havn. Hotellet er tæt på naturen, sandstrand, klipper, havnemiljø og sauna lige uden for døren, hvis du er til vinterbadning.


Overnatning i lyse dobbeltværelser,  du har mulighed for at tilkøbe eneværelse.

Der er fuld forplejning med lækker økologisk vegetar kost. Der serveres vand, juice, 3 daglige måltider + eftermiddagskaffe/-te med kage.

Læs mere på hotelsandvighavn.comHvordan kan jeg forberede mig på turen?
Beslut dig for, at du vil give dig nærvær på denne tur. Sluk telefonen og vær åben til mødet med dig.


Send din tilmelding her

Kort om  Belinda

Siden 2009 indehaver af Den Ny Tids healerskole. Belinda er uddannet NGH certificeret hypnotisør og hypnoterapeut, healer, medie og clairvoyant rådgiver. Derudover underviser hun i healing, og hjælper gennem sit daglige arbejde klienter til smertefrihed, indre ro og glæde til livet. Belinda kan se hvordan flere og flere vælger den indre rejse til bevidsthed, for at opnå den dybe balancering på både det fysiske, mentale og emotionelle plan. En dyb accept af selvet og læren at respektere selvet. Belinda hjælper klienter til at slippe gamle uhensigtsmæssige  adfærdsmønstre, at opleve begrænsninger – til at søge mod glæde, eventyr, øget bevidsthed – kærlighed.

Kort om Healing

Du modtager healing på chakraerne og med Den Ny Tids energi. Healing er en behandlingsform, hvor healeren søger at skabe balance i klientens energi ved at behandleren overfører udefrakommende energi via sig selv til klienten. Ordet healing er et låneord fra engelsk, hvor ordet healing betyder ’helbredelse’, ’helende” eller ’at hele’.

Healing genopretter den fysiske krop, det psykiske, emotionelle, og spirituelle. Healing virker, og placebo er ikke forklaringen, viser ny forskning, der afslører, at healing virker på både plantefrø, celle- og vævskulturer og mennesker.

Kort om Meditation

Ordet meditation er fra latin og betyder eftertanke/fordybelse. Meditation er en VÆREN ikke GØREN. Du kan ikke præstere en meditation, men giv slip og lad dig fordybe i en meditativ tilstand. Videnskaben har længe vidst, at meditation og åndedrætsøvelser giver roligere hjerterytme og åndedræt samt bevirker at mængden af stresshormonet cortisol falder i kroppen. Ligeledes skabes der endorfiner (lykkehormoner) gennem regelmæssig meditation.Vi mødes den 1. oktober kl. 15.00. Sidste dag er den 4. oktober, hvor vi siger farvel og måske på gensyn ca. kl. 13.00.


Antal deltagere:

Der er plads til max. 12 personer.

Pris og betaling:

Tilmeld dig inden den 31-8-2020 og spar kr. 1.000.
Samlet pris for ophold med 3 overnatninger, behandlinger og forplejning Kr. 6.500 Depositum kr. 1.500
Mulighed for tilkøb af eneværelse kr. 300
Tilkøb af individuel healing kr. 500 pr. behandling

Konto 6820 reg. 0001937247


Afbud

Du mister dit depositum ved afbestillingØnsker du at komme i betragtning til denne fantastiske indre rejse?

Send din tilmelding her

Transport til Bornholm


Der er flere forskellige muligheder for offentlig transport til Bornholm og det tager under 3 timer fra København.

Tog: En nem og god løsning er med tog fra København. En enkeltbillet koster 149 kr og færgen og de lokale busser er inklusiv.
Besøg: www.dsb.dk

Bus: Der er flere busselskaber der kører til Bornholm fra København. Færgebilletten er inkluderet de fleste steder. Prisen for en enkeltbillet koster fra 150 kr.  Besøg: www.bornholmerbussen.dk og www.bornholmslinjen.dk

Gomore: En god og klimavenlig måde at rejse på er Go More, hvor man rejser flere sammen i bilen. Der er ofte pladser i bilerne
til og fra Bornholm.  Besøg www.gomore.dk for mere information.

Fly: Det tager kun 25 minutter at flyve til Bornholm fra København. Flyselskabet DAT har mange gode afgange til meget fine priser.
Besøg www.dat.dk
DAT har som et af de første flyselskaber valgt at fokusere på fuld CO2-neutralitet for deres indenrigsflyvninger i Danmark og ruterne over Nordsøen.Du er naturligvis meget velkommen til at ringe ved yderligere spørgsmål.


Jeg glæder mig til at høre fra dig


Belinda Munch tlf.: +45 2367 1559

Send din tilmelding her