Den Ny Tids healings uddannelse Nyt hold starter op den 2. september 2023, scroll ned for at se datoerne

Går du med en healer i hjertet, men mangler redskaberne til hvordan du kan arbejde bedst muligt med denne indre healer, eller er du interesseret i hvad healing og spiritualitet er? Er du klar til indre frihed og ønsker du en dyb personlig udvikling? Så kan du melde dig til denne 1 årige uddannelse - Her lærer du hvad healing er, og hvordan det virker.
Hvem kan heale og hvad kan heales. Hvorfor healing som behandlingsform. Grundpositioner ved healing.

Healerens ansvar og kompetence i forhold til klienten. Kontakt og kommunikation med klienten, kommunikationsmetoder og kommunikationens betydning for dialog og skabelse af relationer. Personlighedstyper.

Vi åbner op og modtager hjælp fra engle og andre lysvæsner, bla Maria Magdalene er  kommet herned, med Den Ny Tids Energi, en meget kraftig healings energi.
Vi arbejder meget med det bevidste kontra det ubevidste sind. Hvad og hvornår er vi bevidste? Og hvornår er vi i det ubevidste sind.
Forstå hvorfor vi bliver syge. Psykisk selvforsvar og ”Lukke ned” øvelse. Hvad består et menneske af og videnskaben omkring healing. Placebo/overbevisnings effekten.

Hvordan åbner du dit eget og klientens hjerte for en dybere healing. Vi lærer at kommunikere med klientens celler. Egenhealing. Fjernhealing. Traumehealing. Husrens. Spejløvelse. Træk din energi tilbage til dig selv. Aura. Chakra og chakrarens. Kundalini. Guider og skytsengle. Meditation. Tankens kraft. Selvhypnose. Earthing. Visualisering. Vejrtrækningsøvelser. 

Etik. Persondataforordning GDPR. Kvaksalveri lovgivning og autorisationsloven.


Der er stor forskel på os mennesker, og dermed også forskel på, hvilken healings metode der passer dig som healer bedst i healings processen mellem dig og klient. Derfor er modulerne delt op, så du lærer forskellige healings metoder. Energien ændrer sig meget markant i denne tid, derfor bliver behovet for at tage nye healingsteknikker i brug større. Det at udvikle evnen til at arbejde intuitivt med hvert enkelt menneske, at lytte dybt indad og kunne følge impulser bliver stadig vigtigere. På denne uddannelse vil der ud over at du får indsigt og grundtræning i at arbejde med verdenen af levende energi, blive lagt vægt på at optræne evnen til empatisk indføling, fokus, fordybelse, intuition, renselse af dig selv og dit energilegeme og åbning og optræning i at heale med dit hjertelys. Du bliver præsenteret for Den Ny Tids Energi, som jeg i 2012 blevet præsenteret for og indviet i, gennem mit arbejde som clairvoyant healer.

Den 1 årige uddannelse er delt ud på 10 meget intense weekender. Der er hjemmearbejde mellem hver modul.

Uddannelsen til Den Ny Tids healer indeholder i alt 250 timer fordelt således:

Undervisning inkl. etik: 175 timer
Online undervisning: 35 timer
Træning inkl. supervision: 40 timer


Efter gennemførelsen af uddannelsesforløbet vil du have kvalificeret dig til at drive professionel virksomhed inden for healing og et medlemskab af HealerRingen. Derudover giver uddannelsen dig mulighed for RAB registrering gennem HealerRingen, forudsat at du tager anatomi, fysiologi, sygdomslære og psykologi på andet undervisningssted.


Ønsker du  klinikdrift: 10 timer aftaler vi nærmere dato herfor.Medlem af https://healerringen.dk/

Uddannelsesdage

Klokken 9.00-16.00

         2023

  • 2-3 september
  • 7-8 oktober
  • 4-5 november

         2024

  • 6-7 januar
  • 10-11 februar
  • 9-10 marts
  • 13-14 april
  • 11-12 maj
  • 15-16 juni
  • 13-14 juli
Tilmeld her

Krav til dig som ansøger: At du er over 18 år, er i psykisk balance og har et inderligt ønske om at lære at heale.