Udtalelser fra tidligere elever

Jeg kan varmt anbefale at tage Belindas Healingsuddannelse. Det er en af de bedste gaver jeg har givet mig selv. 

Hver uddannelsesweekend har været inspirerende, personligt udviklende og jeg har gået derfra med ny energi og ny spirituel viden og indsigter. Det har føltes som en wellness weekend, hver gang☺️Mega fedt at lære at heale sig selv og andre🙏🏻 

Giver mine bedste anbefalinger og er klart med hvis der kommer en 2er!

Knus Jannie

Kære Belinda!

Jeg er dybt taknemlig for at have fået lov til at være med på et af dine hold på Den ny tids healerskole

Undervisningen har været tilrettelagt seriøst og professionelt, med teori og praktik på kursusdagene, med krav om at have prøvebehandlinger hjemme og deltage på øvedage. De udfordringer, vi har haft er blevet gennemgået både før vi gik i gang med kursusdagene og øvedagene - intet har været for småt eller for stort til at blive gennemgået.

Det har været en gave for mig at møde så engageret en person, som du jo virkelig er Belinda. Du tager hånd om deltagerne og du magter at få dem gennem den selvudvikling, det også er, at være elev på den ny tids healeruddannelse. Det er ingen hemmelighed at det for mig har været en kæmpe rejse. Jeg går stadig med følelsen af, at jeg er blevet et helt nyt menneske, følelsen af at intet kan vælte mig omkuld, min tro på tanken og universets kraft er en fantastisk gave. Al den viden jeg har fået på den ny tids healerskole, bliver i dyb taknemlighed brugt dagligt.

Hvad ville Belinda havde sagt og gjort her, så bliver jeg helt varm indeni og bliver igen helt klar over, at jeg gjorde det rigtige ved at vælge Den ny tids healerskole.

Af hjertet tak for dig Belinda.

Kærlig hilsen

Kirsten

Kære Belinda
Som elev på Den ny tids healerskole har jeg gennemført en teoretisk og praktisk uddannelse. Undervisningen har været seriøs og inspirerende og du har ført mig videre på min rejse som healer. Du har givet mig en større viden om den ny tids energi, tankens kraft og meget mere.

Det har været en fornøjelse og udviklende, at deltage i undervisningen og møde dig og andre dejlige mennesker med interesse for healing. Jeg traf det helt rigtige valg, da jeg meldte mig til healeruddannelsen på Den ny tids healerskole.

Tusind tak for mange herlige og lærerige timer, Belinda.

Kærligst Anita

Jeg kom hos Belinda for at få en clairvoyance, da min livsflamme næsten var gået ud; jeg var opgivende, kunne ikke finde meningen med livet og havde egentlig bare lyst til at vende ”hjem”. Belinda gjorde mig opmærksom på vigtigheden af at beskæftige sig med noget som giver glæde og da jeg bliver glad ved at arbejde med det spirituelle, var det helt oplagt for mig at begynde på Belindas healeruddannelsen – som jeg faktisk havde kigget på inden jeg fik clairvoyancen ;-)

Ergo startede jeg på ”Den Ny Tids Healingsuddannelse”; jeg begyndte at se farver igen, fik vækket min videbegærlighed, fik lyst til livet og fik lov til at heale alle mulige og umulige (he he) personer hjemme, hvilket gav mig nogle fantastiske oplevelser og store indsigter. for slet ikke at tale om alle de indsigter der dryppede ned til mig imens jeg hyppigt lavede egenhealing og mediterede. Derfor, kære Belinda, vil jeg gerne takke dig af hjertet for gennem din healeruddannelse og fantastiske evner, rummelighed, humoristiske sans og indfølende væsen, at have været med til at bringe mig tilbage til livet <3


Jeanette, 55 år

Uddannelsen ”Din healingsenergi” hos Belinda Munch har givet mig et indblik i en verden, der rummer endnu flere muligheder end først antaget. Da jeg tilmeldte mig uddannelsen, anede jeg ikke, hvilket overflødighedshorn der ville blive åbnet for. 


Præsentationen af de mange former for healing vakte min nysgerrighed og begejstring. Under forløbet (3 weekender) var der afsat masser af tid til at øve sig på de andre deltagere, hvilket gav mig sikkerhed.
Belinda Munch er en dygtig formidler. 


Hun udstråler glæde, kærlighed og rummelighed, og man kan kun blive glad i hendes nærvær. Jeg kan varmt anbefale alle, der ønsker at lære at heale, at tage uddannelsen hos Belinda.”

Mette

Kæreste Belinda


Tusind tak for at du gav mig muligheden for at gennemgå en fantastisk uddannelse, hvor jeg virkelig har fået rykket ved mine tidligere overbevisninger. 


At healing kan udvikle og balancere mennesket på denne måde, er jo helt fantastisk. Oveni at lære den smukke kunst at heale, gennemgår jeg en personlig udvikling der i den grad rykker mit mentale, fysiske og emotionelle ståsted i livet. Ja, hele min verdens opfattelse...


Jeg har efter hver weekend gået rundt med et sagligt smil og føler at intet kan vælte mig – jeg har fundet ind til min egen kerne.


I dybeste taknemlighed. Af hjertet tak til dig, Belinda.


Hanne

En klient fortæller om sin oplevelse med healing

Jeg havde problemer med følelsesløshed i højre side af ansigtet, derfor søgte jeg læge i januar 2015. Lægen sendte mig først til en CT scanning, den gav intet resultat.


Herefter blev jeg henvist til neurolog på Bornholms Hospital, neurologen henviste mig til MR scanning i maj. Beskeden fra denne undersøgelse var ”utilstrækkelig til bedømmelse”. Om igen denne gang med kontrast. Ny tid først i juli, her skete der noget, jeg ikke kan forklare, jeg fik noteret forkert tid og mødte derfor ikke op til undersøgelsen. Jeg er aldrig i hele mit liv kommet for sent eller har glemt en aftale!


Jeg var både ked af det og frustreret, den nye tid jeg fik, var i slutningen af august. Næste morgen, da jeg vågnede op, vidste jeg, jeg skulle have en tid hos Belinda. Den 17. juli fik jeg den første behandling. Allerede efter første behandling, begyndte der at komme liv i ansigtet. Jeg fik to behandlinger yderlige før næste MR scanning. Inden den næste scanning havde jeg fået følelsen tilbage i ansigtet.


Den nye MR scanning viste alt var normalt, det de havde set ved den første undersøgelse var væk. Jeg fik yderligere to behandlinger hos Belinda, i dag er der normal følelse i ansigtet.


Under behandlingerne hos Belinda oplevede jeg en fantastisk energi, som ikke kan beskrives, den skal opleves.
Tusind tak, Belinda.


Inge-Lise

Jeg  opsøgte dig  Belinda, da jeg ikke længere kunne magte tilværelsen.

Jeg var syg: Polymyalgia rheumatica (muskelgigt),  osteoporose (knogleskørhed), stress og depression.


Det blev et længere forløb hos dig, med mange behandlinger. Vi havde mange gode snakke, og du fik mig til at forstå, hvad årsagen til at jeg var blevet så syg egentlig var. Det var et chok for mig, at det liv jeg levede, kunne gøre mig så syg.


Jeg gik til undersøgelser på hospitalet, alt imens jeg modtog behandlingerne hos dig. Og undersøgelserne viste at jeg blev rask.


Jeg har nu et helt andet liv en tidligere, jeg lever hver dag med glæden over at være rask og jeg  kan gøre de ting jeg elsker.


Tusind tak Belinda.


Lotte

Efter længere tids stærke smerter i nakken der strålede ud i venstre arm, gik jeg til læge og fik konstateret en diskusprolaps. 

Lægen kunne kun hjælpe mig med smertestillende piller, altså ingen operation.


Da jeg ikke fandt det som en god løsning, opsøgte jeg en healer – det blev så dig Belinda. 

Efter første gang oplevede jeg en kæmpe forandring, smerten forsvandt med noget der svarer til 70 %. 

Jeg fik yderligere 3 behandlinger og er nu helt smertefri.

Michael

Jeg blev i en alder af 31 år opereret for en diskusprolaps.

Denne operation mislykkedes og jeg blev nærmest invalid grundet smerter. Dagligt spiste jeg mange smertestillende piller, for at kunne holde ud at være til!


En veninde foreslog mig at opsøge dig Belinda. 

Du stillede ingen diagnoser, men gav mig en enorm tryghed - du SÅ mig.


Det er nu sådan, at jeg er næsten helt smerte fri, jeg går dagligt ture og jeg er begyndt at danse igen.


Tak

Hanne


Kære Belinda

Jeg vil gerne dele min oplevelse, hos dig med andre.


Min kæreste og jeg havde i 2 år forsøgt at blive gravide. Jeg opsøgte min læge og fik konstateret PCOS.
Sorgen og skuffelsen var stor hos os, da vi sandsynligvis ville få meget svært ved at få børn. 


Jeg opsøgte dig Belinda, for at få clairvoyance og healing. Du sagde, at du så mig med to børn i snarlig fremtid. 

Helt ærligt, så synes jeg at det lød lidt for godt til at være sandt, men healingen jeg modtog derefter gav mig en masse ro og jeg valgte at få i alt 3 behandlinger. 


Det er nu snart 3 år siden og vi venter vores barn nr. to indenfor en måned. 

Skal lige sige, at graviditeterne er foregået helt på naturligvis.


Kærlige hilsner den glade mor 

Louise