Udtalelser fra tidligere elever

Jeg tog ny tids healing uddannelsen hos Belinda for et par år siden, og dette har ført mig til en dybere forståelse af mig selv og andre. 

Fra at ligge på briksen, hvor jeg nærmest ikke kunne finde ro med en tanke om; hvornår er jeg færdig ,til nu at nyde healingen og give healing videre til andre med en stor glæde. 

Min indre styrke har taget over og vist mig mine passioner her i livet. 


Belinda bruger ofte ordet "lækkerier" om healing og det er netop den følelse jeg får og har når min krop bliver fyldt op med energier (lækkerier).
Når jeg healer eller bliver healet, er det en ny oplevelse hver gang som er intens og altid rigtig spændende. 

Jeg glædede mig hver gang vi skulle mødes hos Belinda. Altid indspirende viden Belinda kom med og også spiselige lækkerier som kunne indtages.


Jeg kan stærkt anbefale at tage uddannelsen, da du vil finde indre ro og klarhed.


Lene Christina Jensen

Jeg kom hos Belinda for at få en clairvoyance, da min livsflamme næsten var gået ud; jeg var opgivende, kunne ikke finde meningen med livet og havde egentlig bare lyst til at vende ”hjem”. Belinda gjorde mig opmærksom på vigtigheden af at beskæftige sig med noget som giver glæde og da jeg bliver glad ved at arbejde med det spirituelle, var det helt oplagt for mig at begynde på Belindas healeruddannelsen – som jeg faktisk havde kigget på inden jeg fik clairvoyancen ;-)

Ergo startede jeg på ”Den Ny Tids Healingsuddannelse”; jeg begyndte at se farver igen, fik vækket min videbegærlighed, fik lyst til livet og fik lov til at heale alle mulige og umulige (he he) personer hjemme, hvilket gav mig nogle fantastiske oplevelser og store indsigter. for slet ikke at tale om alle de indsigter der dryppede ned til mig imens jeg hyppigt lavede egenhealing og mediterede. Derfor, kære Belinda, vil jeg gerne takke dig af hjertet for gennem din healeruddannelse og fantastiske evner, rummelighed, humoristiske sans og indfølende væsen, at have været med til at bringe mig tilbage til livet <3


Jeanette, 55 år

Kære Belinda


Som elev på Den ny tids healerskole har jeg gennemført en teoretisk og praktisk uddannelse. Undervisningen har været seriøs og inspirerende og du har ført mig videre på min rejse som healer. Du har givet mig en større viden om den ny tids energi, tankens kraft og meget mere.

Det har været en fornøjelse og udviklende, at deltage i undervisningen og møde dig og andre dejlige mennesker med interesse for healing. Jeg traf det helt rigtige valg, da jeg meldte mig til healeruddannelsen på Den ny tids healerskole.

Tusind tak for mange herlige og lærerige timer, Belinda.

Kærligst Anita

Kæreste Belinda


Tusind tak for at du gav mig muligheden for at gennemgå en fantastisk uddannelse, hvor jeg virkelig har fået rykket ved mine tidligere overbevisninger.

At healing kan udvikle og balancere mennesket på denne måde, er jo helt fantastisk. Oveni at lære den smukke kunst at heale, gennemgår jeg en personlig udvikling der i den grad rykker mit mentale, fysiske og emotionelle ståsted i livet. Ja, hele min verdens opfattelse...

Jeg har efter hver weekend gået rundt med et sagligt smil og føler at intet kan vælte mig – jeg har fundet ind til min egen kerne.

I dybeste taknemlighed. Af hjertet tak til dig, Belinda.

Hanne 


Kære Belinda!

Jeg er dybt taknemlig for at have fået lov til at være med på et af dine hold på Den ny tids healerskole

Undervisningen har været tilrettelagt seriøst og professionelt, med teori og praktik på kursusdagene, med krav om at have prøvebehandlinger hjemme og deltage på øvedage. De udfordringer, vi har haft er blevet gennemgået både før vi gik i gang med kursusdagene og øvedagene - intet har været for småt eller for stort til at blive gennemgået.

Det har været en gave for mig at møde så engageret en person, som du jo virkelig er Belinda. Du tager hånd om deltagerne og du magter at få dem gennem den selvudvikling, det også er, at være elev på den ny tids healeruddannelse. Det er ingen hemmelighed at det for mig har været en kæmpe rejse. Jeg går stadig med følelsen af, at jeg er blevet et helt nyt menneske, følelsen af at intet kan vælte mig omkuld, min tro på tanken og universets kraft er en fantastisk gave. Al den viden jeg har fået på den ny tids healerskole, bliver i dyb taknemlighed brugt dagligt.

Hvad ville Belinda havde sagt og gjort her, så bliver jeg helt varm indeni og bliver igen helt klar over, at jeg gjorde det rigtige ved at vælge Den ny tids healerskole.

Af hjertet tak for dig Belinda.

Kærlig hilsen

Kirsten


Jeg kan varmt anbefale at tage Belindas Healingsuddannelse. Det er en af de bedste gaver jeg har givet mig selv.

Hver uddannelsesweekend har været inspirerende, personligt udviklende og jeg har gået derfra med ny energi og ny spirituel viden og indsigter. Det har føltes som en wellness weekend, hver gang☺️
Mega fedt at lære at heale sig selv og andre🙏🏻 


Giver mine bedste anbefalinger og er klart med hvis der kommer en 2er!

Jannie

Uddannelsen ”Din healingsenergi” hos Belinda Munch har givet mig et indblik i en verden, der rummer endnu flere muligheder end først antaget. Da jeg tilmeldte mig uddannelsen, anede jeg ikke, hvilket overflødighedshorn der ville blive åbnet for.

Præsentationen af de mange former for healing vakte min nysgerrighed og begejstring. Under forløbet  var der afsat masser af tid til at øve sig på de andre deltagere, hvilket gav mig sikkerhed.Belinda Munch er en dygtig formidler.

Hun udstråler glæde, kærlighed og rummelighed, og man kan kun blive glad i hendes nærvær. 

Jeg kan varmt anbefale alle, der ønsker at lære at heale, at tage uddannelsen hos Belinda.”

Mette